Heb jij je al verdiept in de AVG, zijn al je vragen beantwoord en heb je je verklaringen gemaakt? Op 28 maart gaf ik samen met Joost Jaspers 2 webinars over de AVG.

Joost: Ik wil graag dat iedereen weet wat je vertrekpunt voor de AVG moet zijn om op die manier in no time AVG-proof te zijn.

Tijdens het webinar kreeg je antwoord op jouw prangende vragen over de wet die op 25 mei van kracht wordt.

Denk aan vragen als:

  • Kan ik nog wel een nieuwsbrief versturen
  • Wat moet ik nu eigenlijk met die AVG
  • Wat wordt er geregeld binnen de AVG
  • Welke consequenties heeft het voor mij als zzp-er of webwinkeleigenaar
  • Waarom is het zo belangrijk
  • Welk risico loop ik als ik niets doe
  • Welke stappen moet ik nu eigenlijk precies zetten (met handig stappenplan)

De opname, alle vragen die gesteld zijn met de antwoorden en de checklist zijn nu ook beschikbaar voor jou. Schrijf je hieronder in en je krijgt direct toegang.

Het webinar werd je, gratis en vrijblijvend, aangeboden door Joost Jaspers advocaat en Judith Hompe Practical Business Coach.

Ik ben advocaat gespecialiseerd in het oplossen van problemen die je als ondernemer kunt hebben met de overheid. Door jarenlange ervaring als advocaat, gemeentejurist en rechter-plaatsvervanger leid ik ondernemers door de complexe overheidsregelgeving. Bij voorkeur zoveel mogelijk door vooraf zaken goed te regelen en als het niet anders kan door het voeren van een procedure.

 

 

Ik ben Practical Business Coach, gespecialiseerd in e-mailmarketing. Het helpen van ondernemers met het inrichten en onderhouden van hun e-mailmarketingsysteem doe ik al meerdere jaren. E-mailmarketing is in mijn beleving een wezenlijk onderdeel van je totale marketing. Een goed ingericht systeem zorgt voor betere zichtbaarheid en meer klanten.

 

 

Je kunt je via het formulier hieronder aanmelden en kunt ook kiezen voor onze algemene informatie en nieuwsbrief. Uiteraard alleen als je het vinkje zelf aanzet natuurlijk. Informatie over de AVG, updates op de pagina en nieuwe inzichten krijg je wel toegestuurd tenzij je jezelf uitschrijft.

Webinar AVG

Opname van het webinar, de checklist en alle vragen die gesteld zijn.