Wil jij ook in een dag van je propvolle to-do lijst af, nieuwe inspiratie opdoen, weten waar je naartoe gaat met je bedrijf de komende periode en weer op koers zijn?

Ben jij coach, trainer of adviseur en zoek je hulp bij het uitvoeren van je propvolle to-do lijst, inspiratie zodat je het komende drie maanden bruist van de nieuwe ideeën en weer weet welke richting je op gaat?

Herken je dit:

 • Je komt om in je werk en de inspiratie is ver te zoeken
 • Je to-do lijst neemt beangstigende vormen aan
 • Je had ooit de wereld aan goede ideeën, maar je hebt geen idee waar ze gebleven zijn, laat staan dat je toe komt aan het uitwerken ervan
 • Je bent er van overtuigd dat je nieuwsbrieven in moet zetten, je weet ook wel hoe maar wat moet je erin zetten
 • Je bent druk bezig allerlei details te regelen rondom je trainingen en workshops en je komt bijna niet toe aan het maken van de inhoud
 • Je wilt best tijd besteden aan je website maar je wilt graag hulp bij het vinden van onderwerpen voor de komende tijd
 • Je werkt hard en komt niet meer toe aan kijken hoe het nu eigenlijk gaat met jou en je bedrijf.

Wanneer stroomde jouw inspiratie nu vrijelijk?
Had je het idee dat je wist waar je met je bedrijf naartoe wilde
Wist je voor de komende tijd in ieder geval waar je over ging schrijven
Waren de zaken op je to-do lijst helder en te overzien.

Is je inspiratie zoek, je to-do lijst eigenlijk niet meer te overzien en heb je het gevoel altijd achter de zaken aan te lopen. Wil je weleens samen aan de slag, meters maken en aan het einde van de dag resultaat zien? Krijgt jouw klant altijd voorrang en krijgt je eigen bedrijf eigenlijk niet de aandacht die het verdient. Maak dan nu een afspraak voor een dag waarin je hard aan de slag gaat met mij.

Judith Hompe

Doordat ik ook ondernemer ben, ken ik het klappen van de zweep. Ik heb een bedrijfsmatige kijk op zaken, weet het nodige van communicatie, social media en marketing en pas dat toe in mijn werk. Door mijn ervaring, diversiteit aan klanten en mijn vermogen verbanden te kunnen leggen, kan ik klanten adviseren over de te nemen koers. Ik blijf bij op m’n vakgebied en heb een breed netwerk. Ik ben goed in organiseren, houd het overzicht, ben pro-actief en heb een helikopterview. Ik voel goed aan wat nodig is en kan helpen keuzes te maken.

 

Jij hebt de hele dag de beschikking over een inspirerende coach die jou gaat helpen aan inspiratie, onderwerpen voor je nieuwsbrieven en blogs en je bedrijf tegen het licht houdt, je helpt bij de punten op je to-do lijst. Die op de hoogte is van de nieuwste technieken en zorgt dat jouw verhaal naar buiten klopt met wie je bent van binnen. Zodat jij weer weet waar je naartoe wilt.

 

Annick Schmeddes van Sustainable Talent

Judith is een coach die mij goed geholpen heeft met het ontwikkelen van mijn diensten. Ik ben zelf inhoudelijk sterk maar ik worstelde met het ontwikkelen van trainingsmateriaal, waarin je je klant stapje voor stapje meeneemt naar het kennisniveau dat je ambieert. Judith heeft essentieel bijgedragen aan het ontwikkelen van mijn trainingsmateriaal en heeft mij ontzorgd. Ik ga mijn volgend materiaal zeker nogmaals met haar ontwikkelen.

Je bent verzekerd van

een hele dag van 10.00-16.00 uur mijn onverdeelde aandacht
een overheerlijke lunch
 offline of online in te plannen

 alle ruimte voor jou en jouw bedrijf

Resultaten:

 • Je To-do lijst is gedecimeerd naar normale proporties
 • Je hebt rust over de inhoud van je nieuwsbrief en je blogs
 • Je weet waar je met je bedrijf naartoe gaat, richting geeft rust
 • Je kunt je energie weer richten op de dingen die voor jou belangrijk zijn
 • Je hebt veel gedaan en hebt zin nog meer te gaan doen

Neem contact met me op zodat ik al je vragen kan beantwoorden en we een datum kunnen inplannen.