Ondernemen bestaat naast werken met je klanten en daar je energie uithalen ook uit dingen die je misschien liever aan je voorbij laat gaan. Administratie, telefoontjes plegen, allerlei “dingetjes” regelen. Je social media bedenken en inplannen, je website bijwerken met je nieuwe weggever. Met de samenwerkochtend bied ik je een moment om die dingen te doen. Samen, want samen is meestal leuker dan alleen, zeker als het saai of lastig is.

Is jouw to-do lijst ook uit zijn voegen gebarsten en weet je niet meer waar je moet beginnen?

Schrijf je dan nu in voor een samenwerkochtend. Zelf werken aan wat er op jouw to-do lijst staat met ondersteuning van mij en van een groep. Je administratie, het opruimen van een kast, het schrijven van een artikel of orde scheppen in chaos. Alles kan, wat je doet maakt namelijk niet uit, dat doe je gewoon op jouw werkplek.

Staan er op jouw to-do lijst ook een aantal dingen waarbij je eigenlijk wat korte vragen hebt en gaat dat toevallig over

  • hoe je nieuwe klanten vind
  • je e-book beschikbaar maken
  • je nieuwsbrief inrichten, in je website verwerken, automations instellen
  • of een andere marketing vraag

Doe dan zeker mee, je kunt me namelijk vragen stellen. Met een groep met steeds wisselende samenstelling gaan we online, via skype, aan de slag. Ieder met zijn eigen to-do lijst. Gebruik de kracht van het samen doen om net een stapje verder te komen, doe je mee?

Programma

We beginnen om 10.00 uur met het doornemen van je acties. We gaan erna aan de slag en spreken elkaar als dat nodig is nog een keer om 11.15 uur en rond 12.15 uur sluiten we weer gezamenlijk af.

Beschikbare data

Vrijdag 17 juli 2020

Samenwerkochtend

    Wil je naast meedoen aan de samenwerkochtend ook mijn e-book 'Beginnen met een succesvolle nieuwsbrief' ontvangen, vul dat dan hier in. Je ontvangt dan ook mijn nieuwsbrief met updates en zo nu en dan reclame waarvoor je je in elke e-mail weer kunt uitschrijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je gratis en vrijblijvend meedoen vul je gegevens in en ik spreek je dan!

ps. Je ontvangt alleen updates over de samenwerkochtend tenzij je de optie voor het e-book aanvinkt, dan ontvang je ook mijn nieuwsbrief.