Loop je nu tegen zaken aan in Mailchimp en zoek je een betrouwbare trainer om jou die antwoorden te geven? Boek dan nu een Online training!

Herken jij jezelf in de onderstaande punten?

 • Je wilt met MailChimp aan de slag of je werkt al met dit programma, maar voelt je onzeker, je hebt vragen. Doe je het allemaal wel goed? Kan het niet handiger, slimmer, sneller?
 • Je hebt behoefte aan iemand die je de weg wijst
 • Je weet dat je nog niet alle mogelijkheden van MailChimp benut en wilt graag een duidelijke, praktische uitleg over jouw account en lijsten

In de online training neem ik jou mee door alle mogelijkheden van MailChimp. Daarnaast geef ik ruim aandacht aan jouw specifieke vragen. Na deze training raak jij nooit meer verdwaald in het programma en verstuur je vol zelfvertrouwen je eigen e-mailcampagnes. Richt je je lijsten met vertrouwen in en kun je met een gerust hart je lijst laten groeien.

Wat je in deze online training in ieder geval gaat leren

 • Hoe je een aanmeldformulier op je website zet
 • Wat een lijst is en hoe je adressen kunt toevoegen
 • Wat een campaign is, hoe je de lay-out aanpast en hoe je deze verstuurt
 • Hoe je een campaign verstuurt naar een deel van je lijst (segmenten)
 • Hoe automation werkt
 • Waar je de statistieken van je campaigns kunt bekijken en hoe je deze statistieken interpreteert
 • Hoe je voorkomt dat je mails in de spamfolder belanden

Jouw investering

Jouw investering voor deze training is € 297,- excl. btw.

Waar en wanneer?

Op een moment dat het jou en mij uitkomt en meestal kan dat op korte termijn. We beginnen met een eerste training van 2 uur. Dan ga jij aan de slag, oefenen, testen en spreken we elkaar na ongeveer 2 weken weer voor een half uur. In die sessie zetten we punten op de i. Je ontvangt van mij een bevestiging die je in je agenda kunt zetten. De training vindt online plaats via Zoom, dat bespaart ons beide reistijd en het geeft de mogelijkheid het op te nemen. Uiteraard kun je in de maand volgend op de eerste sessie al je vragen ook stellen via de e-mail.

Jouw docent voor deze training

De cursus wordt gegeven door Judith Hompe. Zij werkt al een aantal jaren met e-mailmarketingsystemen, waarvan 7 jaar met MailChimp. Zij is de beheerder van de Facebookgroep Durf te vragen over MailChimp (ruim 2.300 leden) en heeft online en tijdens cursussen al honderden klanten geholpen met het opzetten en vereenvoudigen van hun account.

“Mensen geven vaak aan graag naar mij te komen omdat ik veel geduld heb en lastige dingen op een eenvoudige manier kan uitleggen”

 

Wat anderen zeggen

Judith kan heel fijn van alles voor mij uit handen nemen en in no-time inregelen. Maar hoe fijn dat ze ook een workshop over MailChimp geeft! Zodat ik letterlijk met een kant en klaar ingericht systeem de deur uitga! Judith heeft engelengeduld en op elke vraag een antwoord. Of opties zelfs. #aanrader!

Ans Rozendal – Studio Sprankel

Super Workshop MailChimp door Judith Hompe, ik ben weer helemaal bij!

Martine Floor-Bron – MBee

Online training Mailchimp

In een 2 uur durende privé training leer ik je aan de hand van jouw vragen de ins en outs van Mailchimp.
  Het aanschaffen van de "Online training Mailchimp" heeft als bonus dat ik je twee-wekelijks mijn nieuwsbrief over nieuwsbrieven toestuur. Daar kun je je gemakkelijk van uitschrijven in elke toegezonden mail.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

 

Hoe werkt het?

We bepalen na jouw betaling samen een datum en je krijgt van mij een link. Op de afgesproken tijd loggen we in in het online programma Zoom. Daarvoor heb je een klein programmaatje te installeren op je computer. Van te voren stuur jij je vragen in en na de algemene zaken die ik je in ieder geval meegeef behandelen we jouw vragen.

Wat als ik vragen heb voor ik me vast wil leggen?

Dan stuur je me een mail en kijken we of dit het beste voor jou is.

Kan ik je achteraf nog een mail sturen als ik het niet helemaal begrijp?

Ja, dat kan zeker. Als bonus kun je tot een maand na de training mailen met je vragen en dan krijg je een reactie.

Kan ik deze workshop ook met een groep volgen?

Ja, dat kan. Stuur me een mail om de mogelijkheden te bespreken.

Geef je deze training ook offline?

Ik geef deze training ook offline. Kijk daarvoor hier