Gratis e-book “Beginnen met een succesvolle nieuwsbrief”

E-book "Beginnen met een succesvolle Nieuwsbrief"

Ergens weet je wel dat je wilt beginnen met een nieuwsbrief, je hoort om je heen allerlei verhalen over hoe het je business een boost geeft en wat het allemaal voor je bedrijf kan doen. Je realiseert je ook dat je voor het opbouwen van je expertstatus gewoon moet beginnen.

Wellicht heb je al een blog, maar je zoekt naar een manier om meer lezers te krijgen, die uiteindelijk leiden tot meer verkoop van je product(en).

Een nieuwsbrief, e-zine, of welke naam je het ook geeft, gaat je daarmee helpen. “The money is in the list”. De mensen op je lijst kun jij benaderen, vertellen over de dingen die je doet. Het mooie is dat deze mensen uiteindelijk gemakkelijker je product kopen.

Hoe zet je dat nu op, waar begin je en welk systeem gaat je helpen? Ik heb een aantal van mijn blogs gebundeld zodat je een leidraad hebt. Veel plezier met lezen en implementeren en, kom je er niet uit, neem dan contact met me op, samen lukt het vast!

Schrijf je hieronder in en je krijgt meteen toegang tot het e-book. Ik stuur je ook regelmatig tips over je nieuwsbrief toe, die je gaan helpen je openingspercentages te verhogen, je lezers meer te betrekken, je conversie te verhogen, gemakkelijker onderwerpen vinden of je klikpercentage omhoog te brengen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.