In deze praktische training ga je direct leren én aan de slag met het aanmaken van lijstmanagers en het opzetten van je e-mail campagne!

Waarom zou je E-mailmarketing toepassen?

E-mailmarketing is dé manier om onder de aandacht te komen én te blijven van jouw ideale klant. Het versturen van online “nieuwsbrieven” is bijna nog belangrijker” dan Social Media.

Met e-mailmarketing kun je je mailinglijst laten groeien. “The Money is in the list” is niet voor niets een veel gevleugelde opmerking!

Het doel van e-mailmarketing

Het doel van e-mailmarketing is om jouw lezers aan je te binden. Een band met ze op te bouwen. Biedt ze zo nu en dan via je nieuwsbrief eens iets gratis aan. Hier trek je potentiële klanten mee aan. Leads, prospects. Mensen die je moet koesteren. Mensen die je aandacht moet geven.

Je moet ze zoveel aandacht geven dat jij op hen netvlies blijft zitten.Dat ze meteen aan JOU moeten denken als ze een probleem hebben dat jij voor ze op kan lossen.

Jij moet namelijk eerst een band opbouwen met je bezoekers, zodat ze terug blijven komen op jouw website. Zo maak je van prospects, leads en van leads uiteindelijk klanten!

Waarom kies je dan voor Autorespond?

Autorespond is de enige aanbieder in Nederland die zelfstandige professionals en ondernemers het meest complete aanbod van online tools voor marketing en sales aanbiedt.

Ze bieden namelijk de mogelijkheid voor e-mailmarketing, autoresponders, workflows, een shoppingcart én ook nog een affiliate marketing systeem. Alles op 1 plek in 1 product.

Workflows zijn hot!​

Workflows “bekijken” het gedrag van je lezers en ondernemen “automatisch” actie. Een klik op een link, een mail die geopend is of inschrijving op een bepaalde lijst, zet een door jou zelf ingestelde workflow in werking waarmee je jouw prospects op maat afgestemde diensten kan aanbieden.

Autorespond is bovendien in het Nederlands, opgericht door Nederlanders én het heeft een hele fijne, snelle Nederlandse helpdesk.​

Klik hier om een gratis proefperiode af te sluiten. De gratis proefperiode duurt 1 maand en wordt NIET automatisch omgezet in een betaald abonnement.

De 5 voordelen van Autorespond op een rijtje:
Nederlandse aanbieder dus ook een Nederlandse helpdesk
E-mailmarketing inclusief workflows
​Inclusief betalingssysteem en facturatie (Shoppingcart)
​Affiliate systeem *
​All in – One Stop Shop

* Met een affiliate systeem kun jij anderen jouw product of dienst laten verkopen. Hierdoor groeit jouw naamsbekendheid (en dus je business) sneller en verdient degene die jouw dienst of product verkoopt een bedrag dat jij vooraf zelf bepaalt.

 

 

Wil jij dit ook?

Doe dan mee met de LIVE workshop “Maak een Succesvolle Salescampagne in Autorespond!

Wat ga je leren…?

  • Hoe je de basisinstellingen in je account aanmaakt
  • Hoe je lijsten importeert en ze in groepen zet
  • Wat een lijstmanager is en hoe je die aanmaakt
  • Wat het verschil is tussen een lijstmanager en groepen
  • Hoe je een emailserie (lijstmanager) maakt én automatisch verstuurt
  • Hoe je templates aanmaakt voor je weggever en/of nieuwsbrieven
  • Hoe je je weggever op je website zet
  • Hoe je ervoor zorgt dat je prospects, klanten kunnen worden

HET RESULTAAT:

Aan het einde van je dag ga je naar huis met een goed ingestelde én werkende lijstmanager voor je weggever en/of je “nieuwsbrief” (die we natuurlijk geen nieuwsbrief noemen maar bijvoorbeeld “e-zine” of “tips & tricks”). Je hebt een mooi template gemaakt die je steeds weer kunt hergebruiken. Je weet hoe je een volgende lijstmanager zelf in moet stellen en hoe je daarmee een e-mailserie in werking zet. En, niet onbelangrijk, je weggever staat op je site!

Je krijgt bij binnenkomst een gedrukt werkboek met de PowerPoint presentatie. Gedurende de dag kun je die lekker “old school” invullen met je eigen aantekeningen en inzichten. Dit werkboek krijg je overigens ook na de workshop digitaal in je mailbox.

Expert in e-mailmarketing

De cursus wordt gegeven door Judith Hompe. Zij werkt al een aantal jaren met e-mailmarketingsystemen, waarvan 7 jaar met Autorespond.

 

 

 

 

 

 

 

Praktische informatie!
Datum: 12 maart 2019
Locatie: Ijsselstein
​Tijdstip: 09.30- 16.00
Meenemen: Laptop
​Trainer: Judith Hompe
Inclusief Lunch
Minimaal 2 en maximaal 4 personen

Jouw Investering

BASIS
Voorbereidende opdracht
Gedrukt werkboek bij aanvang workshop
Digitaal werkboek als naslagwerk
​LIVE workshop van 09.30 – 16.00 inclusief lunch

* € 197
Bestel nu Basis

 

VIP
Voorbereidende opdracht
Gedrukt werkboek bij aanvang workshop
Digitaal werkboek als naslagwerk
​LIVE workshop van 09.30 – 16.00 inclusief lunch
​1 uur Skype ondersteuning bij het maken van je weggever + inhoud mails
​1 uur Skype ondersteuning bij het inregelen van de techniek in Autorespond NA de trainingsdag
E-mail ondersteuning vanaf de voorbereidende opdracht tot 1 maand na het laatste Skypegesprek
* € 497
Bestel nu Vip  
 

* Dit zijn opleidingskosten, die je mag aftrekken van je winst en de btw kun je weer in mindering brengen op je te betalen btw!

Leer ik in deze workshop ook over het gebruik van de Shoppingcart?
Nee, want 1 dag is te kort om je live alle mogelijkheden van Autorespond uit te leggen. Ik ben wél ook bezig met een vervolg op deze workshop. De Autorespond workshop voor gevorderden waarin ik je wel van alles gaan vertellen over de Shoppingcart, Workflows én het Affiliatesysteem van Autorespond. Stuur me een mail als je op de hoogte gehouden wilt worden.

Leer ik in deze workshop ook hoe ik workflows in kan stellen?
Ja, je leert een “eenvoudige” workflow in te stellen.