Expert in E-mailmarketing, hoe werd ik dat?

Ik ben Judith Hompe, geboren in 1973 en moeder van een dochter. Mijn carrière startte na wat aanloopperikelen met een secretariële baan in Haren bij Groningen. Vanuit deze baan heb ik de overstap gemaakt naar de grote stad Amsterdam. Mijn bloed kroop waar het niet gaan kon dus ik besloot terug te gaan naar mijn geboorteprovincie en streek neer in Alkmaar. Binnen enkele weken woonruimte en een baan geregeld en mijn oude baan opgezegd. Risico’s nemen, voelen of iets goed is en dan gaan doen wat er gedaan moet worden. Dat tekent mijn leven wel.

En toen was ik ondernemer….

Na een aantal banen en weer een verhuizing kreeg ik vanuit mijn laatste baan het aanbod me te gaan storten op het grote ondernemersavontuur. Dat is nu 10 jaar geleden.

Dat daar veel meer voor nodig is dan alleen de intentie dat wist ik toen nog niet. Ik leerde dat de klanten niet vanzelf op de stoep gingen staan. Dat er weinig gebeurt als je zelf niet zichtbaar bent, als niet duidelijk is wat je doet en voor wie. Dat het helpt om te weten wat je aanbiedt en aan wie. Dat dat ook betekent dat je dingen doet die eng en spannend zijn. Eigenlijk leerde ik wat ik nu aan mijn klanten overbreng.

En nu?

Nu leer ik mensen over nieuwsbrieven. Ik train in verschillende nieuwsbriefsystemen, Mailchimp, Autorespond, Active Campaign. Ik deel dus over nieuwsbrieven omdat ik denk dat dat de spil is waar het om draait. Je marketing, je bedrijf heeft verschillende manieren nodig om bij het publiek te raken. Die staan niet op zich, die hebben raakvlakken met elkaar. Natuurlijk doe je iets anders op Facebook dan op Instagram of in je nieuwsbrief en toch gaat het allemaal over jou en jouw bedrijf. Als je dat goed op elkaar afstemt dan versterkt het elkaar.

Wil je weten of ik jou kan ondersteunen bij de dingen die jij graag wilt doen? Klik hier voor het maken van een afspraak. Je kunt natuurlijk ook bellen 06-41394273.