Jouw nieuwsbrief in de bus

Lukt het jou niet om jezelf scherp te houden op het consequent versturen van je nieuwsbrief?
Ben je er weleens zat van om van elke nieuwsbrief én de onderwerpen te verzinnen én het dan ook nog in het systeem te moeten zetten?
Baal je weleens van jezelf als je ziet dat het nog niet gelukt is, de nieuwsbrief nog niet geschreven en de deadline is verdwenen uit je agenda?

Hoe fijn zou het zijn als er iemand bestond die je af en toe achter de broek aanzit zodat jouw nieuwsbrieflezers regelmatig van je horen. Die op het juiste moment een duwtje geeft en je liefdevol wijst op de deadline. Die jouw voorzet afmaakt en in het juiste format bij jouw lezers krijgt. Die checkt of de linkjes op de goede plek uitkomen. Die je helpt met een goede contentplanner zodat je interessante e-zines verstuurt.

Ik kan jou helpen met het versturen van je nieuwsbrief.

Ik maak op jouw voorzet een nieuwsbrief klaar, stuur jou een test en pas aan als dat nodig is. Geef jou slimme tips zodat je verkopen stijgen. Ik pas kleine dingen aan op je website zodat de mensen uitkomen waar het moet en de goede informatie lezen.

Hoe werkt het?

We spreken af hoeveel nieuwsbrieven je wilt versturen en met welke regelmaat
Jij levert op het afgesproken moment jouw input op
Ik maak daar een leesbare nieuwsbrief van
Ik stuur jou een test, jij geeft eventuele wijzigingen aan en we versturen je nieuwsbrief

 

Jouw investering is afhankelijk van de frequentie, neem voor jouw prijs contact met me op.

 

Geïnteresseerd? Stuur mij dan een e-mail dan maken we een afspraak

Wat zegt Ellen den Ouden van Digitale Drukte over onze samenwerking

Je werkt snel en accuraat, en ik vind het fijn dat je van beperkte input zelf de nieuwsbrief volledig samenstelt. Het is ook fijn dat je deadlines bewaakt, zodat er ook op vaste momenten een nieuwsbrief wordt verzonden. Ik zet graag de samenwerking met je voort.