Advies

Ik werk al geruime tijd met nieuwsbrieven en met verschillende systemen. Onder andere Mailchimp, Autorespond en Active Campaign. Advies over welk systeem voor jouw situatie en bedrijf het slimst is kan ik dan ook zeker geven. Er zijn voors en tegens voor alle systemen en soms is de een slimmer, soms de andere. Mijn kennis zorgt ervoor dat je het juiste systeem kiest waardoor je meteen goed van start kunt. Hulp bij de implementatie en inrichting kan ik ook bieden.

Wil je mijn advies? Klik hier om een afspraak te maken voor een nieuwsbriefstrategie sessie.

Training

Het werken met Mailchimp en Autorespond heb ik me zo eigen gemaakt dat ik er training in geef. Ik leer je de basis, bied verdieping, help met je vragen en na de training ben je er helemaal klaar voor.

Lees hier alles over de training Mailchimp in een groep op locatie

Lees hier alles over de online training Mailchimp

Wil je een training op maat, voor jou alleen of een groep stuur me dan een e-mail.

Coaching

Het werken met ondernemers heeft al jaren mijn hart gestolen. Zorgen dat de nieuwsbrief verzonden wordt, dat er hogere aantallen ingeschreven staan voor de nieuwsbrief, dat er betere resultaten komen en daarmee meer verkopen. Alles begint met de ondernemer zelf. Door gerichte vragen, een stok achter de deur, slimme tips en gewoon concrete hulp bij het uitvoeren werken we samen aan een fijner en gelukkiger leven voor jou en je dierbaren. Speciaal hiervoor heb ik een programma ontwikkelt, hier lees je er meer over.

Wil je meer weten? Klik hier om een afspraak te maken